لاستیک لودر کاترپیلار دست دوم
پژوهشگران گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه تربیت مدرس موفق شدند طی یک طرح تحقیقاتی، انتشار و تشخیص کرم اینترنتی استتار شده ناهمپوشان (کاترپیلار) را مدلسازی کنند.
به گزارش سرویس فناوری ایسنا، احد آذریان، دانشآموخته رشته مهندسی کامپیوتر و محقق طرح با بیان این که بدافزارهای خودانتشار که به کرمهای کامپیوتری معروفند، حملههای مخربی را روی شبکههای کامپیوتری به راه میاندازند، در خصوص طرح تحقیقاتی خود گفت: در این پژوهش، یک کرم اینترنتی هوشمند به نام کاترپیلار معرفی میشود که مصالحه مناسبی بین مخفی ماندن و سرعت انتشار در شبکه برقرار میکند. این کرم دارای ویژگیهای استتارشدگی و ناهمپوشانی است. هدف از ویژگی استتارشدگی، پویش کنترل شده میزبانهای قربانی است؛ به گونهای که کل حجم ترافیک پویش از آستانه تشخیص سیستمهای ناظر تهدید اینترنت کمتر باشد و هدف از ویژگی ناهمپوشانی، پویش بهینه میزبانهای قربانی است، بطوری که هر میزبان قربانی بیس از یک بار پویش نشود.
وی افزود: برای شناسایی مشخصههای انتشار این کرم اینترنتی، مدل ریاضی مبتنی
کاترپیلار که بزرگترین سازنده تجهیزات ساختمانی و معدنکاری در جهان است، قصد دارد 10 هزار موقعیت شغلی را تا سال 2018 حذف کند که از این تعداد، پنج هزار شغل تا پایان سال آینده حذف میشوند.
به گزارش ایسنا، این تصمیم در شرایطی اتخاذ میشود که کاترپیلار با پیش بینی کاهش درآمد برای سومین سال متوالی، قصد دارد با یکپارچه کردن تسهیلات تولیدی خود 1.5 میلیارد دلار صرفه جویی سالانه انجام دهد.
سازماندهی فعالیت کاترپیلار که در بیش از 20 کارخانه این شرکت در سراسر جهان و در بخشهای انرژی و حمل و نقل، ساخت و ساز و منابع انجام خواهد گرفت، بدون احتساب مالیات حدود دو میلیارد دلار هزینه خواهد داشت.
طبق اطلاعات تامسون رویترز، کاترپیلار تا 31 دسامبر سال 2014، 114 هزار و 233 نفر کارمند داشت. این شرکت از اواسط سال 2012 حدود 31 هزار نفر از کارمندانش را اخراج کرده است.
کاترپیلار در بیانیهای اعلام کرد این شرکت انتظار دارد درآمدش در سال 2015 برای سومین سال متوالی کاهش پیدا کند و به 48 میلیارد دلار برسد که کمتر از رقم 48.82 میلیارد دلار مورد پیش بینی تحلیلگران
صاحبخبر - گروه معدن: رکود اقتصادی که به بازار فلزات صنعتی رسوخ کرده و تحتتاثیر از آن هر روز خبری از کاهش یا توقف فعالیت یکی از غولهای معدنی جهان به گوش میرسد، حالا پا را از صنعت معدن فراتر گذاشته و به صنایع وابسته آن نفوذ کرده است.
به گزارش صمت به نقل از والاستریت ژورنال، کاترپیلار شرکت صنایع سنگین امریکایی و سازنده ماشینآلات استخراج معدن روز جمعه دوم سپتامبر از تصمیم خود برای تعطیل کردن یکی از کارخانههای کارترپیلار در شهر گوسلیس بلژیک خبر داده که در نتیجه توقف آن، ۲۰۰۰ نیروی انسانی بیکار میشوند.
پیشینه کاترپیلار کاترپیلار علاوه بر ماشینآلات استخراج معدن، ماشینآلات سنگین عمرانی، موتورهای دیزلی، موتورهای گازسوز، موتورهای درونسوز، لکوموتیوهای دیزلیالکتریکی توربینهای گازی و فعالیتهای راهسازی را هم تولید میکند و دفتر مرکزی آن در شهر پئوریا در ایالت ایلینوی امریکا قرار دارد. شرکت کاترپیلار با دارایی بیش از ۷۰ میلیارد دلار، در سال ۲۰۰۹میلادی در فهرست فرچون ۵۰۰، رتبه ۴۴ از بزرگترین شرکتهای ایالات متحده
به گزارش گروه اقتصادی آنا از روابط عمومی خانه معدن ایران، در ابتدای این نشست محمدرضا بهرامن رئیس خانه معدن ایران اظهار کرد: یکی از تامین کنندگان اصلی بخش معدن و معادن کشور ماشینآلات معدنی هستند و فعالان معدنی برای دستیابی به اهداف بهرهبرداری خود همواره نیاز به ماشینآلات داشتهاند.
علی شمس اردکانی رئیس انجمن تولیدکنندگان و واردکنندگان ماشین آلات معدنی در ادامه با تاکید بر نقش کنسرسیومهای معدنی متشکل از سرمایهگذاران بخش خصوصی در پروژهها گفت: به تازگی شورای اقتصاد تصمیم گرفته تا طرح های نیمه تمام را به بخش خصوصی واگذار کند. وزارت نفت پیش قدم شده و خط اتیلن غرب و یک پروژه گازی را واگذار می کنند. بهتر است به زودی برای پیشبرد اهداف نوسازی معادن کشور و توسعه فعالیتهای صنعت ماشینآلات جلسه مشترکی هم با انجمنهای ساختمانی داشته باشیم.
محمدرضا بهرامن با اشاره به واگذاری معدن سرب و روی مهدیآباد به بخش خصوصی گفت: خانه معدن ایران در زمینه تشکیل کنسرسیوم ورود پیدا کرده و تجربه واگذاری معدن مهدی آباد به بخش خصوصی دستاوردهای
سهیل بانج
شفیعی
لاستیک خودرو از جمله کالاهایی است که در هر دو شکل
آن یعنی تولید داخل و وارداتی در بازار موجود است، اما در بحث واردات گفته می شود
که بخش قابل توجهی از لاستیک ها به صورت قاچاق و غیرقانونی از مبادی مختلف وارد
کشور می شود.
داود سعادتی نژاد رئیس اتحادیه صنف فروشندگان
لاستیک تهران معتقد است که واردات لاستیک های قاچاق از برخی از مناطق آزاد و
مرزهای غیرگمرکی به اشکال مختلف از جمله کوله بری و استفاده از چهارپایان صورت می
گیرد و دلیل آن هم حاشیه سود بیشتر برای واردکنندگان غیرقانونی است.
لاستیک های قاچاق موجود در بازار بیشتر از چه طریقی
وارد کشور می شود؟
لاستیک های قاچاقی که در بازار شاهد آن هستیم بیشتر از طریق مناطق آزاد مانند منطقه آزاد
انزلی و به شکل غیرقانونی وارد کشور می شوند.
عده ای با استفاده از تسهیلات مناطق آزاد در این مناطق
دفتر
سهیل بانج
شفیعی
لاستیک خودرو از جمله کالاهایی است که در هر دو شکل
آن یعنی تولید داخل و وارداتی در بازار موجود است، اما در بحث واردات گفته می شود
که بخش قابل توجهی از لاستیک ها به صورت قاچاق و غیرقانونی از مبادی مختلف وارد
کشور می شود.
داود سعادتی نژاد رئیس اتحادیه صنف فروشندگان
لاستیک تهران معتقد است که واردات لاستیک های قاچاق از برخی از مناطق آزاد و
مرزهای غیرگمرکی به اشکال مختلف از جمله کوله بری و استفاده از چهارپایان صورت می
گیرد و دلیل آن هم حاشیه سود بیشتر برای واردکنندگان غیرقانونی است.
لاستیک های قاچاق موجود در بازار بیشتر از چه طریقی
وارد کشور می شود؟
لاستیک های قاچاقی که در بازار شاهد آن هستیم بیشتر از طریق مناطق آزاد مانند منطقه آزاد
انزلی و به شکل غیرقانونی وارد کشور می شوند.
عده ای با استفاده از تسهیلات مناطق آزاد در این مناطق
دفتر
«شیرین شوکت فدائی» امروز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا اضافه کرد: در حوزه تداخل صنفی نیز تاکنون بیش از 600 واحد صنفی شناسایی شده است که مجوز فعالیتشان را از اتحادیههای دیگر دریافت کردهاند اما در حوزه صنف لاستیک، روغن و فیلتر فعالیت میکنند.نایب رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لاستیک و روغن، عرضه محصولات تقلبی و بیکیفیت را تضییع حقوق مصرفکنندگان دانست و گفت: این محصولات که عموما در واحدهای زیرپلهای و بدون مجوز و با هزینه کمتر تولید میشوند، رقابت در بازار را تحت تأثیر قرار داده و تولیدکنندگان را با مشکلاتی جدی روبرو میکنند.وی با بیان اینکه بخش عمدهای از محصولات بیکیفیت در واحدهای صنفی فاقد مجوز فعالیت عرضه میشود، در مورد عرضه لاستیک های تاریخ گذشته نیز گفت: معمولا در واحدهای صنفی دارای پروانه، چنین تخلفاتی انجام نمی شود و غالبا واحدهای بدون پروانه و دست فروش ها چنین لاستیک هایی را در بازار عرضه می کنند.شوکت فدائی گفت: با توجه به این که تولید لاستیک به دستگاه هایی خاص نیاز دارد، موضوع تقلبی و تولید زیرپله ای شامل
دبیر انجمن واردکنندگان لاستیک گفت: وقتی کشور ما نیاز به ۱۵۰ هزار تن واردات دارد و به هیچ عنوان صنایع داخلی نمیتواند آن را تامین کند بر چه اساس تعرفهها را به این میزان افزایش دادند. اکنون ۴۰ درصد مصرف لاستیک سواری ۸۰ درصد اتوبوسی و کامیونی و ۱۰۰ لاستیک ماشینهای راهسازی و فوق راه سازی از طریق واردات تامین میشود.
سیدمحمد میرعابدینی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا در خصوص نیاز کشور به لاستیک خودرو گفت: بنا بر آمار ارائه شده از سوی پلیس راهور جدا از خودروهای نظامی و انتظامی ما بیش از ۲۰ میلیون و ۳۰۰ هزار خودرو در کشور داریم که با استانداردهای بین المللی نیازمند سالانه ۴۰۰ هزار تن لاستیک خودرو در انواع سواری، اتوبوسی و کامیونی هستند.
دبیر انجمن واردکنندگان لاستیک ادامه داد: در حال حاضر تولید داخل کشور ۲۵۰ هزار تن است و ما بقی نیاز کشور یعنی ۱۵۰ هزارتن تماما از طریق واردات از کشورهای صاحب سبک مانند آلمان- ایتالیا-فرانسه-چین-کره-ژاپن-تایلند-هند و...
مدیر کل امور اقتصادی و سیاستهای تجاری وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: شرکتهای تامین کننده اعم از تولیدی و وارداتی و واحدهای صنفی فروشنده لاستیک مکلف هستند نسبت به عرضه لاستیک مورد نیاز متقاضیان واقعی، علیالخصوص ماشینهای سنگین باربری و مسافربری اقدام کنند.
به گزارش ایلنا؛ محمدرضا کلامی با اعلام این مطلب، افزود: وزارت صنعت، معدن و تجارت در ابلاغیه ای به همه سازمان های صنعت، معدن و تجارت استان ها این نکته را اعلام کرده است و در صورت تخلف و اجحاف حقوق مصرف کنندگان متخلفان از شبکه توزیع کنار گذاشته خواهند شد و دولت به صورت مستقیم نسبت به تحویل نیاز متقاضیان از محل واردات و تولید داخل اقدام خواهد کرد.
وی با اشاره به این که شرکت های تامین کننده و واحدهای توزیعی (نمایندگان رسمی و صنفی) فروشنده لاستیک مکلف به عرضه لاستیک مورد تقاضا بر اساس قیمت های مصوب هستند ، گفت: با توجه به افزایش تولید داخلی و تامین کسری نیاز کشور از طریق واردات هیچ کمبودی در بازار
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از سایت راهور، داوود قاسمیان با اشاره به اینکه تایر به عنوان آخرین عضو گرداننده سیستم انتقال خودرو نقش مهمی در کنترل وسیله نقیله دارد، اظهار کرد: لاستیکها ضمن اینکه وظیفه حرکت خودرو را برعهده دارند، ضربات ناشی از دست اندازهای ریز را گرفته و به اتاق شاسی منتقل نمیکند.
وی با بیان اینکه لاستیک از چند لایه تشکیل شده که سطح رویی آن به آج یا گل لاستیک معروف است، افزود: این سطح از لاستیک از ورود اجسام نوک تیز به داخل آن جلوگیری میکند تا تایر پنچر نشود.
رئیس پلیس ترافیک شهری راهور ناجا تصریح کرد: هرچه آجهای روی لاستیک بیشتر باشد، چسبندگی آن به سطح زمین بهتر است و کنترل خودرو در پیچهای تند و جادههای لغزنده آسانتر میشود.
وی با اشاره به اینکه عمق آج یک لاستیک نو 5.9 میلیمتر است، افزود: حداقل آج لاستیک باید 1.6 میلیمتر باشد و لاستیکهایی که کمتر از این آج دارند به هیچ عنوان برای رانندگی ایمن نبوده و میتواند برای راننده حادثهساز شوند.
رئیس پلیس ترافیک