صاحبخبر - به گزارش خبرگزاری فارس از اهر، خسرو سرتیپی بعد از ظهر امروز در جلسه هماهنگی آیین نکوداشت عاشق ولی عبدی خاستگاه هنر عاشیقی که از هنرهای اصیل و سنتی آذربایجان میباشد منطقه ارسباران و قره داغ عنوان کرد و هنرمندان عاشیق را دوستداران اهل بیت و انسانهای شایسته و هنرمند برشمرد. وی گفت: متأسفانه در گذشته آیین سنتی و هنر عاشیقی کم توجهی شده بود که الحمدالله با حمایت مسئولان شاهد رونق این هنر و حمایت از دست اندرکاران و فعالان این عرصه هستیم. سرتیپی تأکید کرد: حمایت از هنر عاشیقی حمایت از فرهنگ و هنر و احترام به آداب و سنن منطقه است و هرچه بهتر بتوانیم در شناساندن این هنر به جوانان موفق شویم قطعا گرایش آنها به موسیقی های کوچه بازاری و غیر حرفه ای و فرهنگ غربی کمتر خواهد شد. وی گفت: متأسفانه با وجود اینکه این هنر اصالتاً خاستگاهش کشور ایران و بالاخص آذربایجان بهخصوص منطقه قره داغ که امروزه به ارسباران اطلاق میشود است اما، کشورهای دیگر از غفلت ما سوء استفاده کرده و آن را به نام خود ثبت کردهاند که باید همه تلاش کنیم هنر عاشیقی را به جایگاه
خسرو سرتیپی در گفتوگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: عاشیق ولی عبدی یکی از هنرمندان برجسته و صاحبنام منطقه ارسباران در زمینه موسیقی سنتی آذری عاشیق است و برای تقدیر و تجلیل از این هنرمند و مقام هنر موسیقی عاشیقی تصمیم به برگزار آیین نکوداشت گرفتهایم.
وی با اشاره به اینکه آیین نکوداشت وسیلهای برای حفظ مقام والای عاشیق ولی عبدی و تکریم موسیقی آذری است، افزود: هنرمندانی که در عرصه موسیقی سنتی عاشیقی و به صحنه کشیده شدن استعدادهای نهفته این هنر، امیدواریم که دولت از موسیقی سنتی اصیل، غنی، معنوی، عرفانی که هم ادبیات و موسیقی با همدیگر آمیختهشده حمایتهای لازم را داشته باشد.
سرتیپی ادامه داد: در زمان کنونی که نسلهای جوان از هنرهای اصیل موسیقی و ادبیات آگاهی ندارند بایستی شرایطی محیا کنیم تا موسیقیهایی که از اصالت و ادبیات آذری دور هستند جوانان آذریزبان را از بین ببرد.
دبیر ستاد نکوداشت عاشیق ولی عبدی با تأکید بر اینکه خاستگاه اصلی موسیقی عاشیق متعلق
صاحبخبر - به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، سیدمحمد عابدی عصر امروز در نشست دهیاران، شهرداران و شوراهای اسلامی استان آذربایجان شرقی که با حضور وزیر کشور در تالار «جمهوری» استانداری برگزار شد، با اشاره به تدوین سند تدبیر و توسعه در استان، اظهار داشت: با توجه به ابلاغ برش های شهرستانی سند تدبیر و توسعه آذربایجان شرقی به شهرستان اهر، با اجرای این سند، ظرفیت های شهرستانی بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه روستاها را در اهر به مرکز تولید کشاورزی، دامداری و صنایع دستی تبدیل کرده ایم، افزود: طبق جلسات متعدد، تسهیلات مناسبی برای پروژه های خود اشتغالی از 5 میلیون تا 20 میلیون تومان به اشتغال آفرینان پرداخت شده است.
فرماندار اهر، با اشاره به وجود بیش از 12 هزار هکتار باغ سیب در این شهرستان، گفت: تبدیل محصولات خام میوه ای به فرآورده چیپس میوه مورد توجه روستاییان شهرستان اهر قرار گرفته که با 25 برابر فروش نسبت به قیمت میوه، ارزش افزوده فراوانی برای روستاییان به دنبال داشته است.
وی توسعه گیاهان دارویی و صنایع بسته
صاحبخبر -
به گزارش آناج به نقل از ایسنا، نادر اسدی در جمع خبرنگاران افزود: برخی از رشتههای اخذ شده از مقطع کاردانی و کارشناسی شروع شده و تا مقطع دکتری ادامه دارد و به علاقه مندان تحصیل در رشتههای فوق فرصتی فراهم کرده ایم که ادامه تحصیلات دانشگاهی خود را در این واحد سپری کنند.
وی گفت: همچنین اقدام لازم برای ایجاد رشتههای مددکاری، شنوایی سنجی، گفتار درمانی، تجویز دارو، اورژانس و فوریتهای پزشکی در حوزه علوم پزشکی در حال پیگیری است که امیدواریم به زودی شاهد ایجاد این رشته ها در واحد اهر باشیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر، مشارکت در برنامههای مختلف شهرستانی را از دیگر کارهای انجام شده و در دست اجرای این دانشگاه برشمرد.
وی، ادامه داد: برگزاری دومین همایش فرصتهای سرمایه گذاری شهرستان اهر در جهت جذب سرمایه گذاران به این شهرستان، مشارکت در برگزاری جشنواره تئاتر کوتاه ارسباران و فراهم کردن امکانات رفاهی و اسکان در جشنواره ورنی، مشارکت در برگزاری اردوهای تیم ملی و مسابقات ورزشی در رشته های مختلف از افتخارات این دانشگاه است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، وقتی اکبر به گزارش خبرگازاری خبرآنلاین، این بازیگر گفت: «یک بار دخترم به من گفت اکبر طلاهای من نیست. گفتم هیچی نگو مامانت ناراحت میشه، دزد برده. بعد هم جایش طلا میخریدیم و میگذاشتیم. »
او با بیان این که دختر خیلی خوب است گفت: «دختر واقعا با برکت است. پسر تا دو سالش میشود به پدرش میگوید بابا میای کشتی بگیریم. میخواهد ببیند کی میتواند دهن بابا رو بزند! اما دختر با برکت است. من هر چیزی که خریدم از خانه گرفته تا ماشین حول و حوش روز ۳۱ خرداد، روز تولد دخترم بوده است.»
او با اشاره به این که این روز مصادف با زلزله رودبار است درباره آن گفت: «واقعا اتفاق وحشتناکی بود و من از همین جا برای بازماندگان آن اتفاق آرزوی صبر میکنم.»
عبدی درباره شبی که زلزله رودبار آمد نیز اظهار داشت: «روزی که زلزله آمد ما منزل علی حاتمی بودیم. یادم هست یک یاز مهمترین بازیهای فوتبال
به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز، اکبر عبدی بازیگر سرشناس سیما و سینما در یک برنامه زنده تلویزیونی در شبکه 3 سیما در بیان خاطرهای از حج و در نکوهش رفتار ماموران عربستان سعودی با حجاج ایرانی لفظی را به کار برد که با هر معیاری دور از ادب شناخته میشود و مجری برنامه (حسینی) را نیز به دردسر انداخت.
این لفظ آن قدر بیادبانه و چندشآور است که هیچ رسانهای قادر به ذکر آن نیست. با این همه در زمره الفاظ مستهجن قابل احصا نیست اما به کار بردن آن در رسانه رسمی بیاحترامی به میزبان و بینندگان به حساب میآید خاصه این که با گسترش شبکههای موبایلی به طرفه العینی بازنشر و تکثیر میشود و از این حیث با گذشته کاملا متفاوت است و یک خطا ولو سهوی ضریب میلیونی میگیرد.
نویسنده این سطور البته بر این باور نیست که واژه ای از جنس آنچه از زبان اکبر عبدی خارج شد باید از فرهنگ لغات اخراج شود.
همین چندی پیش بود که ناصر تقوایی در برنامهای که به بزرگداشت او
سایت بیوگرافیبخش بیوگرافی بازیگران و هنرپیشه ها، زندگینامه بازیگران، بیوگرفی بازیگران مرد، بیوگرافی بازیگران زن،زندگینامه بازیگران ایرانی
رهتا: بیوگرافی اکبر عبدی را در سایت نمناک ببینید.نام :اکبر نام خانوادگی :عبدی آقاباقرتاریخ تولد :1339/6/4محل تولد :تهرانمحل زندگی :تهرانتحصیلات :دیپلمتاهل :متاهل به گزارش رهتا: فرزندان:المیرا عبدی-----------------------------------------اکبر عبدی 4 شهریور سال 1339 از پدر و مادری اردبیلی در تهران محله نازی آباد به دنیا آمد.اکبر عبدی | بیوگرافی و
برنامه شبی با عبدی از امشب جمعه ۸ تیر ساعت ۲۱ از شبکه نسیم پخش میشود.
به گزارش خبرنگار ایلنا،شبی با عبدی با محوریت اکبر عبدی پخش میشود. این مجموعه یک بخش نمایشی دارد و با محوریت خود اکبر عبدی و آثار وی و کاراکترهایی که بازی کرده است تولید میشود. بخشی از برنامه که محمدحسین لطیفی کارگردانی آن را بر عهده دارد نیز به صورت گفتگومحور است و مهمانانی که در سریال یا مجموعهای با اکبر عبدی همبازی بودهاند به برنامه دعوت میشوند و او درباره آن آثار حرف می زند و به نوعی خاطره بازی است.
وجه تمایز مهم برنامه «شبی با عبدی» این است که او چندین کاراکتر دارد. او هم خودش بازی میکند هم با همبازیش بازی دارد و هم با مردمی که در استودیو حضور دارند همبازی میشود.
شبی با عبدی از امشب جمعه ۸ تیرماه ساعت ۲۱ از شبکه نسیم پخش میشود.
جشنوارهی موسیقی عاشیقهای ایران و خارج از کشور که قرار بود، خردادماه امسال برگزار شود، به فصل تابستان موکول شد.
دامون ششبلوکی که امور اجرایی این جشنواره را برعهده دارد، در گفتوگو با خبرنگار بخش موسیقی ایسنا، اظهار کرد: قرار بود این جشنواره در خردادماه امسال برگزار شود، اما از آنجا که این کار به فراهم کردن مقدمات اداری نیاز داشت و آماده شدن طرح نیز زمانبر بود، تصمیم گرفتیم جشنواره در تاریخ دیگری برگزار شود. بنابرین با توجه به در نظر گرفتن ایام ماه مبارک رمضان، برگزاری جشنواره را به اواخر تابستان امسال موکول کردیم.
این پژوهشگر موسیقی قشقایی همچنین گفت: این جشنواره قرار است، به میزبانی فرهنگسرای نیاوران برگزار شود و ما مذاکراتی هم با آقای سیدعباس سجادی داشتیم و درباره جزییات برنامه صحبتهایی کردهایم. برنامههای ما بهطور دقیق مشخص شدهاند و قرار است از پروفسور کافکاسیالی که برای معرفی این موسیقی زحمت زیادی کشیده است، تجلیل کنیم.
او ادامه داد: موضوع این جشنواره، فرهنگ موسیقی عاشیقی است که عاشیقهای آذربایجان،
عاشیق رسول قربانی؛ استاد نامی موسیقی عاشیقی کشورمان، شامگاه دیروز -دوشنبه ششم مهرماه- به دلیل عارضه مغزی در تبریز درگذشت.
به گزارش ایلنا؛ عاشیق رسول قربانی از معروفترین نوازندگان موسیقی فولکلور آذربایجان و ایران است که با عنوان "دده" در بین عاشیقها شناخته میشود. او در سن 80 سالگی چشم از جهان فروبست.
موسیقی عاشیقی، گونهای از موسیقی اصیل فلات ایران است که در آن هنرمند نواختن آلات موسیقی و آواز را به صورت همزمان انجام میدهد.
اشعار این نوع موسیقی که در بسیاری از مناطق کشورمان رایج است، سینه به سینه منتقل میشود و به همین دلیل نیز در زمره موسیقی فولکلور جای میگیرد.
این هنرمند شهیر دیار آذربایجان که چندی پیش به خاطر سکته مغزی در بیمارستان امام رضا (ع) تبریز بستری شده بود، شامگاه ششم مهرماه سال