چگونه با استفاده از iTunes آیپد و آیفون را فکتوری ریست کنیم؟

گردآوری پورتال رهتا :

اگر شما در هنگام استفاده از آیفون، آیپد یا آیپاد تاچ خود با مشکل مواجه هستید و با هیچ روشی نتوانسته اید مشکل خود را حل کنید، بهتر است با بازگردانی تنظیمات دستگاه iOS خود به حالت پیش فرض کارخانه ای، برای حل کامل مشکلات خود اقدام کنید. این عمل با عنوان فکتوری ریست نیز شناخته می شود و در اغلب موارد در حل مشکلات دستگاه موثر است.

/# – قبل از آشنایی با نحوه ریست یا ریستور کردن دستگاه خود به تنظیمات کارخانه ای، باید به نکات زیر توجه نمایید:

جدید ترین نسخه برنامه iTunes را نصب کنید. ریستور کردن دستگاه باعث حذف تمامی اطلاعات آن می شود، بنابر این قبل از انجام این کار، با استفاده از iTunes از اطلاعات خود یک نسخه پشتیبان (بک آپ) تهیه کرده و آن را به رایانه خود انتقال دهید. بنابر این شما پس از انجام ریست فکتوری می توانید اطلاعات خود را به دستگاه بازگردانید. در صورتی  Activation Lock را فعال کرده اید، آن را با خاموش کردن Find my iPhone غیر فعال نمایید. برای انجام این کار، اپلیکیشن Settings را باز کرده و به قسمت iCloud بروید. سپس با لمس گزینه Find My iPhone On/Off آن را غیر فعال نمایید. توجه داشته باشید که بازگردانی اطلاعات ذخیره شده به دستگاه ممکن است زمان بر باشد. مدت زمان بازگردانی به حجم اطلاعات ذخیره شده و سرعت اینترنت شما برای دسترسی به iCloud دارد. بنابر این، در زمانی این عمل را انجام دهید که زمان کافی داشته باشید. آموزش ریستور کردن دستگاه مجهز به iOS:

ابتدا آیفون یا آیپد خود را به رایانه متصل کنید.

آیپد، آیفون یا آیپاد تاچ خود را پس از نمایان شدن از گوشه بالایی و راستی iTunes انتخاب نمایید.

در صفحه ظاهر شده روی گزینه Restore /# کنید.

اکنون پیغامی ظاهر شده و به شما در مورد ریستور کردن دستگاه iOS خود و برگرداندن تنظیمات به حالت کارخانه ای هشدار می دهد. مجددا روی دکمه Restore /# نمایید.

پس از این که دستگاه iOS شما به تنظیمات کارخانه ای ریست شد، یک بار ریستارت می شود.

پس از روشن شدن گوشی، با صفحه ای که کلمه Hello و Slide to set up (لمس و کشیدن برای راه اندازی) در آن نقش بسته  مواجه می شوید. پس از اسلاید کردن صفحه با تنظیمات مربوط به راه اندازی گوشی یا تبلت مواجه می شوید. ادامه مراحل را با توجه به دستور العمل های نمایان شده روی صفحه ادامه دهید. شما می توانید دستگاه خود را به عنوان دستگاهی جدید راه اندازی کنید و یا آن را به نسخه پشتیبانی که قبلا تهیه کرده بودید، بازگردانی نمایید.